udruzenje neven-nova donacija gimnazijalaca (1)Učenici prijedorske Gimnazije „Sveti Sava“ napravili su još jedan humani gest za korisnike Dnevnog centra Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama „Neven“ iz našeg grada.

Naime, nakon što su prije nešto više od mjesec dana to učinile njihove kolege iz II-2 razreda, učenici II-4 razreda na čelu sa razrednicom Azrom Murić, profesoricom njemačkog jezika, posjetili su prostorije pomenutog Udruženja kako bi uručili određenu količinu prehrambenih namirnica, higijenskih potrepština i školskog materijala koju su sakupili u svojoj akciji i predali je korisnicima Dnevnog centra.

-Akcija je napravljena na sličan način kao i ona u kojoj su učestvovale naše školske kolege, s tim da smo mi umjesto odjeće prikupljali hranu i higijenske potrpštine – kažu iz II-4 razreda prijedorske Gimnazije.

Iz „Nevena“ kažu da ih je obradovao poklon dobrih ljudi, drugara iz Prijedora, kao jedan veliki human gest za njihove korisnike.

-Koliko je nama bitno sve ono što su srednjoškolci donijeli, toliko je važna njihova želja da se pomogne drugima a u ovom slučaju smo to bili mi. Od srca veliko hvala svima koji su učestvovali u ovoj akciji – poručuju iz „Nevena“.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Udruženje „Neven“

udruzenje neven-nova donacija gimnazijalaca (2) udruzenje neven-nova donacija gimnazijalaca (3) udruzenje neven-nova donacija gimnazijalaca (4) udruzenje neven-nova donacija gimnazijalaca (6) udruzenje neven-nova donacija gimnazijalaca (5)