to prijedor-sajam kragujevac (1)Sedmi Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma održan je od 26. do 28. novembra u Kragujevcu. Na sajmu je izlagalo oko 120 izlagača, a sajam je posjetilo nekoliko hiljada posjetilaca.

U sklopu Programa sajma organizovane su prezentacije i edukacije, kao i treći sajam zimnice i domaće radinosti koji je takođe izazvao veliku pažnju. Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila u sklopu zajedničkog izložbenog prostora Turističke organizacije Republike Srpske, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine i turizma u Vladi RS, gdje je predstavljena i turistička ponuda našeg grada.

S obzirom da su sajmovi jedinstvena prilika sveobuhvatnog predstavljanja turističke ponude, susreta sa poslovnim partnerima i istraživanja tržišta, Turistička organizacija grada Prijedora je 27.11.2015.godine uzela učešće na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu. Ovaj sajam je značajan za predstavljanje turističke ponude grada Prijedor, jer je upravo Srbija jedno od ciljnih tržišta.

Turistička organizacija grada Prijedora se na sajmu turizma u Kragujevcu predstavila sa promotivnim materijalima: „Turistički vodič Prijedora“,“Turistički vodič NP Kozara“, turistička mapa, brošure „Rukotvorine i suveniri“, „Smještajni i ugostiteljski kapaciteti“, „Lovni i ribolovni potencijali“, „Lovni i ribolovni vodić“, turističke razglednice i ostali flajeri, te suvenirima radionice „Minimo“ iz Prijedora.

Turistička organizacija grada Prijedora

to prijedor-sajam kragujevac (4) to prijedor-sajam kragujevac (2) to prijedor-sajam kragujevac (3)