mazoretkinje festina-drzavno prvenstvo bih (1)Članice Mažoret kluba „Festina“ iz Prijedora osvojile su proteklog vikenda pregršt medalja i pehara na Prvenstvu Bosne i Hercegovine u mažoret plesu „Banjaluka 2015“.

Mlade Prijedorčanke pod vođstvom Senke Spasojević učestvovale su u kategorijama seniorki, juniorki, kadetkinja i u dječijoj kategoriji a u grad na Sani su donijele 8 zlatnih i 1 srebrnu medalju.

U dječijoj kategoriji: Tamara Malić solo štap-zlatna medalja, kod kadetkinja: Tijana Malić solo štap-srebrna medalja, Dajana Stojaković solo pom-pon -zlatna medalja, kod juniorki: Sara Marčetić solo štap-zlatna medalja, Ena Dimić solo pom-pon -zlatna medalja, kod seniorki: Aleksandra Saška Kutlača solo štap, solo 2 štapa i solo pom-pon – zlatne medalje, Mini formacija seniorke Aleksandra Saška Kutlača, Milica Malešić, Tamara Angirevíć i Ljiljana Jovanović pom-pon -zlatna medalja.

mazoretkinje festina-drzavno prvenstvo bih (5)-Prezadovoljna sam našim nastupom u Banjaluci kao i postignutim rezultatima. Ovo je lijep način da završimo sa takmičenjima u ovoj godini kao i najljepši poklon za naš drugi rođendan – rekla je Senka Spasojević koja je krenula sa mažoret sekcijom u OŠ „Branko Ćopić“ Prijedor a potom osnovala i prvi klub ove vrste u gradu na Sani.

Prijedorske mažoretkinje čest su i rado viđen gost na brojnim sportskim i kulturnim manifestacijama u Prijedoru već nekoliko godina, a mogu se pohvaliti da su imale i svoje predstavnike na Evropskom prvenstvu u mažoret plesu ove godine u Češkoj.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Mažoret klub „Festina“ Prijedor/Senka Spasojević

mazoretkinje festina-drzavno prvenstvo bih (2) mazoretkinje festina-drzavno prvenstvo bih (3) mazoretkinje festina-drzavno prvenstvo bih (4) mazoretkinje festina-drzavno prvenstvo bih (7) mazoretkinje festina-drzavno prvenstvo bih (8) mazoretkinje festina-drzavno prvenstvo bih (9) mazoretkinje festina-drzavno prvenstvo bih (10) mazoretkinje festina-drzavno prvenstvo bih (6)