fondacija zajednicki put-prodajna izlozba (1)Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba u prostorijama Doma penzionera Prijedor u četvrtak, 01.10.2015. godine, održana je prodajna izložba proizvoda Zaštitne radionice Fondacije “Zajednički put”.

Na izložbi korisnici Doma penzionera i ostali posjetioci imali su priliku da se upoznaju sa konceptom Zaštitne radionice, pogledaju različite proizvode iz prodajnog asortimana kao što su krojački ručni radovi, unikatni nakit, vez, bravarski proizvodi i drugi, te da se upoznaju se sa izlagačima koji svoje proizvode izlažu u ovom prostoru.

Ovo je jedna u nizu prodajnih izložbi proizvoda koje su organizovane od dana otvaranja Zaštitne radionice. Ovim putem pozivamo sve sugrađane i poslodavce da nas posjete na nekoj od predstojećih izložbi ili u prostorijama radionice na adresi Majora Milana Tepića bb i tako pruže podršku ovoj ideji.

Zaštitna radionica Fondacije “Zajednički put” je prva takve vrste u RS/BiH i bavi se prodajom rukotvorina više udruženja, kao i pojedinaca sa teritorija Prijedora. Osnovni cilj ove radionice jeste pružanje podrške samozapošljavanju nezaposlenih lica sa ovog područja, prvenstveno mladih sa poteškoćama u razvoju.

Fondacija “Zajednički put” Prijedor

fondacija zajednicki put-prodajna izlozba (2) fondacija zajednicki put-prodajna izlozba (3) fondacija zajednicki put-prodajna izlozba (4) fondacija zajednicki put-prodajna izlozba (5)