saobracajka-bmw sletio (1)Nedugo nakon saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali teretno vozilo sa prikolicom i „vento“ i u kojoj je tešle tjelesne povrede zadobilo lice sa inicijalima S.H. iz Sanskog Mosta, gotovo na istom mjestu desila se još jedna saobraćajka.

Kako smo saznali iz prijedorske policije, u nesreći koja se dogodila oko 8:05 časova na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Kamičani, teške tjelesne povrede je zadobio Z.T. iz Donjih Agića.

Lice sa pomenutim inicijalima se nalazilo u putničkim vozilom „BMW“ koje se kretalo iz pravca Prijedora, te je iz za sada nepoznatih razloga „sletilo“ sa ceste, usljed čega je došlo do teških tjelesnih povreda a Z.T je upućen u Klinički centar Banjaluka – potvrđeno je iz CJB Prijedor.

saobracajka-bmw sletio (2)Nezvanično saznajemo da se slijetanje vozila sa kolovoza desilo samo 10-ak metara od prve saobraćajne nesreće.

Pretpostavlja se da je vozač BMW-a kasno uočio saobraćajnu nesreću i zaustavljeni kamion i „vento“ pa je sletio sa ceste u pokušaju da ga izbjegne.

Nepotvrđene informacije kažu da je teške tjelesne povrede zadobio Zulfo Topalović iz Donjih Agića.

Tekst i foto – Nijaz Huremović/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

Vezane vijesti:

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU PRIJEDOR-BANJALUKA: TEŽE POVRIJEĐENA ŽENA – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=26890