kad se male ruke sloze (1)Dječiji vrtić “Radost” danas je na malom gradskom trgu u Prijedoru priredio prodajnu izložbu dječijeg stvaralaštva pod nazivom “Kad se male ruke slože”.

Direktor ove predškolske ustanove Dušanka Božić rekla je da vrtić na ovaj način u Prijedorskom kulturnom ljetu učestvuje već petu godinu.

“Ovo je prodajna izložba proizvoda nastalih na kreativnim radionicama u kojima su učestvovali i vaspitači i djeca i roditelji. Izloženi su radovi svih devet srednjih i starijih vaspitnih grupa”, istakla je Božić novinarima u Prijedoru.

Ona je rekla da dječije rukotvorine nemaju cijenu i da će se od prikupljnog novca nabaviti mikrofoni potrebni za dramske i lutkarske predstave.

Dječiji vrtić “Radost” Prijedor pohađa 420 mališana u centralnom objektu, te u objektima “Snježana” i “Cvrčak” u naselju Pećani, “Đurđevak” u naselju Urije, “Bambi” u Kozarcu i “Palčić” u Omarskoj.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

kad se male ruke sloze (2) kad se male ruke sloze (3) kad se male ruke sloze (4) kad se male ruke sloze (5) kad se male ruke sloze (6) kad se male ruke sloze (7) kad se male ruke sloze (8) kad se male ruke sloze (10) kad se male ruke sloze (9) kad se male ruke sloze (11) kad se male ruke sloze (12) kad se male ruke sloze (13)