matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (1)Večeras su nastavljene maturske proslave učenika prijedorskih srednjih škola.

Nakon učenika Gimnazije „Sveti Sava“, Muzičke škole „Savo Balaban“ i Medicinsko-tehnološke i građevinske škole Prijedor (Srednjoškolski centar Prijedor) na red su došli maturanti Poljoprivredno-prehrambene škole i Mašinske škole.

Za razliku od prošle sedmice, maturanti ove dvije škole su imali više sreće sa vremenskim prilikama pa su dočekali šetnju glavnim gradskim ulicama.

Maturanti su se okupili ispred svojih škola, nakon brojnih čestitki i fotografisanja za uspomenu sa roditeljima, rodbinom i prijateljima formirana je svečana kolona u kojoj su se našli i profesori i direktori pomenutih škola.

Svršeni srednjoškolci su potom prošetali glavnim gradskim ulicama praćeni brojnim Prijedorčanima, te su se zaputili prema hotelu „Prijedor“ gdje se održava slavlje povodom kraja srednjoškolskog obrazovanja.

Svim maturantima prijedorskih srednjih škola internet portal www.PrijedorDanas.com upućuje iskrene čestitke sa željom da uspješno nastave svoje školovanje onima koji se za to odluče a ostalima želimo da što prije pronađu posao i rade ono za šta su se školovali.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (2) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (3) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (4) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (5) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (6) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (7) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (8) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (9) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (10) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (11) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (12) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (13) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (14) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (15) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (16) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (17) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (18) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (19) matursko vece-poljoprivredno prehrambena i masinska skola (20)