Klub malog fudbala “Prijedor” u narednih sedam dana igra istorijske mečeve.

Prijedorčani će u plej ofu za ulazak u Prvu futsal ligu Republike Srpske odmjeriti snage sa ekipom Futsal kluba “Zahumlje” iz Trebinja.

Prva utakmica doigravanja na rasporedu je ovog petka, 29. marta 2024. godine sa početkom od 20:15 časova u dvorani “Miloš Mrdić” u Trebinju.

-U petak po prvi put u istoriji kluba gostujemo u Trebinju, futsal klubu “Zahumlje”. Iako je riječ o novoformiranom klubu, to je ekipa koja predstavlja spoj mladosti i iskustva i u kojoj nastupaju mnogi prekaljeni futsal majstori koji su nastupali za KMF “Leotar”, nekadašnjeg futsal šampiona BiH, tako da nas očekuje izuzetno teška i zahtjevna utakmica. Naša ekipa, koja putuje u značajno oslabljenom sastavu, obećava samo jedno a to je borba i požrtvovanost za klub i grad kojeg predstavljamo a u cilju što boljeg rezultata pred revanš susret koji je na programu sljedeći vikend u Prijedoru – naveli su iz KMF “Prijedor”.

Oni su se zahvalili svim svojim prijateljima i sponzorima koji su omogućili sve uslove za put u Trebinje kao i domaćinima na organizaciji smještaja i prenoćišta.

Momci sretno i bolji neka pobijedi!

Tekst i foto – www.prijedordanas.com
Foto – KMF Prijedor