shopping night april-sport vision (1)Svojevrsna tradicija u Prijedoru je da se dva puta godišnje, u proljeće i jesen, organizuje Shopping night, kupovina do ponoći uz povoljnije cijene.

Nakon što je posljednji Shopping night održan u oktobru, na redu je „proljetna“ kupovina do ponoći, nešto što je za stanovnike mnogih evropskih i svjetskih gradova uobičajena i česta pojava.

U većem broju prodavnica, butika i trgovačkih radnji, na dijelu od Gradske tržnice do kraja šetališne zone glavne ulice, Prijedorčane očekuju sniženja i do 20 odsto na dio ili na cjelokupan asortiman koji se nudi.
Tokom večeri, uglavnom od 18:00 do 24:00 časa, povoljnije će se moći kupiti kozmetika, odjeća, obuća, sportska oprema i drugi artikli.

Podsjetimo, pokretač i inicijator prve „kupovine do ponoći“ u našem gradu u maju mjesecu 2011. godine, bilo je preduzeće „Sport vision“ iz Bijeljine koje Vam i večeras nudi 20 odsto popusta na svoj asortiman u trgovinama u glavnoj ulici i preko puta glavne pošte(objekti rade do ponoći).

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić
shopping night april-sport vision (2)