Požar u automehaničarskoj radnji u Prijedoru izazvao je plamen iz aparata za varenje, a tom prilikom u potpunosti je izgorjela ta radnja, veći dio stambenog objekta i devet vozila, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave Prijedor.

Iz policije navode da je do požara u Ulici Ivana Mažuranića došlo prilikom izvođenja radova na vozilu u automehaničarskoj radnji u prizemlju stambenog objekta.

Prijedor: Plamen progutao kuću, autoradionicu i vozila – FOTO/VIDEO

“Usljed otvorenog plamena iz aparata za varenje u potpunosti su izgorjeli automehaničarska radnja, veći dio stambenog objekta i devet vozila”, navodi se u saopštenju.

Policiji je juče oko 15.35 časova prijavljen požar koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor, a policijski službenici uviđaj su izvršili danas.

Gradonačelnik Javor: Pomoć domaćinstvu čija je imovina stradala u požaru – FOTO

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor pod čijim nadzorom policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti požara.

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor najavio je danas pomoć Gradske uprave domaćinstvu Branimira Dobrića kojem je u požaru stradala imovina. On je pozvao sve ljude da se uključe koliko mogu, i dodao da će grad pomoći ne samo finansijski nego i na svaki drugi način.

SRNA