Maja Dragojević Stojić ponovo je izabrana za predsjednika Gradskog odbora SDS Prijedor.

Stojić Dragojević izabrana je na ovu funkciju jednoglasno na današnjoj Skupštini Gradske organizacije SDS Prijedor.

Pored novog predsjednika, izabrana su i 43 člana Gradskog odbora i 16 delegata za Skupštinu SDS-a.

Od 141 delegata današnjoj Skupštini prisustvovalo je njih 100. Dragojević Stojić kaže da je počastvovana što su svi glasali za njen ponovni izbor na mjesto predsjednika GrO SDS Prijedor. Podsjetila je da je na ovoj funkciji bila i prethodnih godinu i po dana.

„Zadovoljna sam što smo uspjeli da budemo alternativa vlasti u gradu Prijedoru, adekvatna alternativa, što smo ukazali na sve probleme koji postoje, dali maksimalan doprinos i u ideji i u realizaciji i da na kraju ukažemo na ono što treba da se mijenja kod nas“, rekla je ona.

Dodala je da će se truditi da budu što bolji u budućnosti i da se adekvatno predstave na narednim lokalnim izborima.

„Trudićemo se da imamo što veći broj odbornika u lokalnoj Skupštini i da jednostavno budemo tu po svim segmentima, da radimo za dobro naše Republike Srpske, za dobro grada Prijedora i da u najboljem svjetlu predstavimo SDS kao najveću opozicionu stranku i bitan faktor u političkom životu Republike Srpske“, poručila je Dragojević Stojić.

Izbornoj Skupštini u Prijedoru prisustvovao je i vršilac dužnosti predsjednika SDS-a Milan Miličević koji je čestitao Dragojević Stojić na izboru za predsjednika Gro SDS Prijedor.

„Iza nje postoji jedan aktivan period na konsolidaciji SDS-a ovdje u Prijedoru, uz mnogo izazova, što je ona sa svojim timom vrlo uspješno prevladala i jedan je, zaista, pravi predstavnik Srpske demokratske stranke u Republici Srpskoj. Što se tiče mojih saznanja, ne samo u Prijedor nego generalno, na svim do sada održanim izbornim skupštinama, a već je to preko dvije trećine odbora, evo konkretno u Prijedoru, potpuno sam zadovoljan načinom na koji su aktivisti SDS-a pristupili samim izborima“, izjavio je Miličević.

On je dodao da je SDS izdržala mnogo iskušenja kroz svoju istoriju, te da očekuje da iz ovih izbora izađu jači i spremniji za nove izazove.

kozarski.com