Film–Paklene ulice 10
Termin – od 18.do 24.05. u 21.00
Cijena ulaznice – 4 KM
Trajanje – 130 minuta
Žanr – akcija
Originalni naziv filma – Fast X
Uloge –Vin Diesel, Michelle Rodriguey, Jason Momoa, Ludacris, Jason Statham, Jordana Brewster, John Cena, Scott Eastwood, Charliye Theron, Helen Mirren
Režija – Louis Leterrier

Počinje kraj puta.

PAKLENE ULICE 10, deseti film istoimene sage, otvara posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih inajpopularnijif filmskih franšiza ikada. Sada, u trećoj deceniji postojanja i dalje odiše snagom i okuplja istu glumačku ekipu sa kojom je sve počelo.

Tokom svojih misija i uprkos nemogućim izgledima, Dom Toreto i njegova porodica nadmudrili su, iznervirali i prestigli svakog neprijatelja koji im se našao na putu. Sada se suočavaju sa najsmrtonosnijim protivnikom do sada: zastrašujućom prijetnjom koja se pojavljuje iz sjenki prošlosti i koja je, podstaknuta krvnom osvetom, odlučna u namjeri da razbije ovu porodicu i uništi sve i svakoga,koje Dom voli, zauvijek.

Godine 2011. u Paklenim ulicama 5, Dom i njegova ekipa riješili su se zlog brazilskog šefa narko kartela,Ernana Rejesa, i obezglavili njegovu imperiju na mostu u Rio De Žaneiru. Ono što nisu znali je da je Rejesov sin Dante svjedočio svemu tome i da je poslednjih 12 godina proveo osmišljavajući plan kako bi Domu naplatio najveću cijenu.

Danteov plan raspršiće Domovu porodicu, od Los Anđelesa do Rima, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Novi savezi će se iskovati, a stari neprijatelji će se ponovo pojaviti. Ali, sve će se promijeniti kada Dom bude otkrio da je njegov osmogodišnji sin posljednja meta Danteove osvete.

Kino Kozara Prijedor