Rudar-Prijedor će u subotu dočekati drugoplasirani tim na tabeli – ekipu Zvijezde-09 iz Etno sela Stanišići. Meč će se igrati od 16,30 časova na Gradskom stadionu

Na konferenciji je govorio pomoćnik šefa stručnog štaba FK Rudar-Prijedor – Dušan Došljak. Došljak je, prije osvrta na sutrašnji meč, izjavio saučešće porodicama nastradalih u dva krvava pira koja su se desila u njegovom gradu Beogradu.

– Iza nas je serija teških utakmica u zgusnutom rasporedu. Imamo vjetar u leđa nakon serije dobrih rezultata bez poraza. Dolazi nam Zvijezda-09, koja je uz Krupu, najkvalitetniji protivnik. Mi ćemo, kao i u svaku utakmicu do sada, ući maksimalno fokusirano, i pokušaćemo da zadržimo bodove kući – rekao je Došljak.

Kapiten Nemanja Pekija neće biti na raspolaganju za ovaj meč, nakon blaže povrede na treningu. Momko Kojić, defanzivac žuto-plavih, istakao je dobru atmosferu u svlačionici.

– Dolazi nam ekipa Zvijezde-09 koja je druga na tabeli i sigurno je da nas očekuje teška i zahtjevna utakmica, ali takođe vjerujem da ćemo sutra pred našim navijačima odigrati dobar meč i pokušati doći do pobjede – dodao je Kojić.

Glas Srpske