atv-ubistvo grbic 2Radovan Grbić, zvani Cule (50), ubijen je sinoć oko 22 časa na kućnom pragu u selu Rasavci nadomak Prijedora dok su mu supruga, i dvije maloljetne kćerke, bile u kući.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je ATV došao u Grbića je pucano iz automatske puške i to iz neposredne blizine. Preminuo je na licu mjesta a na tijelu su vidljivi tragovi metaka od koljena pa sve do vrata.

Ekipa ATV-a bila je na licu mjesta u dva navrata. Jutros oko jedan čas zatekli smo policiju i mrtvozornika koji je odvezao Grbićevo tijelo na obdukciju.

Oko osam časova dežurni tužilac Danjiela Šertović sa ovlašćenim licima CJB Prijedor je izvršila uviđaj, potvrđeno je iz Okružnog tužilaštva. Naložene su sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju počinioca i rasvjetljavanju krivičnog djela ubistvo dok će obdukcija tijela biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

atv-ubistvo grbic 1Radovan Grbić je, početkom februara, uhapšen u akciji ’’Aneks’’ prijedorskog CJB-a. Policija je tada od ubijenog Radovana i njegovog mlađeg brata Željka, koji se trenutno nalazi u zatvoru, zaplijenila oko 22 kilograma marihuane. Nakon te akcije i Radovan je mjesec dana proveo u pritvoru.

Istraga je u toku. Više detalja uskoro u našim informativnim emisijama i na portalu.

Alternativna televizija