Adin Hodžić (23) poznanika Senada Kaltaka (66) osumnjičen je da je nožem ubo i usmrtio u njegovoj kući u naselju Hambarine, a zatim je tijelo odvukao ili iznio na njivu kako bi prikrio zločin, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Prema nezvaničnim informacijama žrtva jer pronađena bez majice i skoro go do pasa pa se pretpostavlja da je osumnjičeni vukao tijelo.

Pravosuđe zakazalo: Zašto osumnjičeni za ubistvo u Prijedoru nije u zatvoru?

Izvor blizak istrazi je rekao da prema prvim rezultatima istrage sve ukazuje da je svemu kumovala pijanska svađa.

– Hodžić i Kaltaka pili su u kući ubijenog i u nekom momentu su se posvađali. Tokom sukoba mladić je najvjerovatnije nožem ubo Kaltaku koji je od tog umro. Ipak, tačne okolnosti kako je došlo do sukoba i šta je motiv biće poznato nakon istrage. Takođe dok se ne uradi obdukcija ne može se znati je li žrtva izbodena nožem ili nečim drugim – rekao je naš izvor.

Ubica odvukao tijelo s mjesta zločina: Novi detalji zločina u Prijedoru – FOTO/VIDEO

Kako saznajemo, tokom istrage pretreseni su objekti koji koristi osumnjičeni, ali i mjesto zločina i pronađeni su neki noževi i drugi predmeti. Pronađena je i krvava odjeća.

– Sve će to biti poslato na vještačenje kako bi se utvrdilo da li krvava odjeća pripada žrtvi, te da li je neki od pronađenih noževa korišten u ubistvu ili nije – rekao je naš izvor.

Policija uhapsila Prijedorčanina koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanina – FOTO/VIDEO

Zločin se desio u subotu u popodnevnim časovima i efikasnom reakcijom policije i prijedorskog Okružnog tužilaštva osumnjičeni je brzo pronađen.

Prvo je u naselju Hambarine pronađeno tijelo Kaltaka sa ubodnim ranama, nakon čega je brzo otkriveno da se radi o ubistvu i uhapšen je osumnjičeni.

Prijedor: Žrtva identifikovana, policija na tragu ubici! – FOTO/VIDEO

Glavni tužilac ovog tužilaštva Mladen Mitrović, navodeći inicijale, potvrdio je „Glasu Srpske“ da je osumnjičeni za ubistvo uhapšen i da je u toku intenzivna istraga.

– Nastavlja se dalja istraga u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti koje su dovele do krivičnog djela teško ubistvo. Naređena je obdukcija tijela ubijeno koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske danas. Tek nakon obdukcije i istrage imaćemo više informacija-rekao je Mitrović.

glassrpske.com