Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici Aramanda, Planinarskom savezu Republike Srpske i građanima Prijedora povodom avionske nesreće koja se dogodila u ovom gradu.

“Duboko me potresla vijest o tragičnom događaju u kojem su, usljed pada sportskog aviona, poginula dva člana porodice Aramanda, predsjednik Planinarskog saveza Republike Srpske LJubiša Aramanda i njegova kćerka Andreja”, istakla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da u ovom teškom danu i trenucima neizrecivog bola, teško je pronaći prave riječi utjehe za članove porodice koja je izgubila svoje najmilije.

“Porodici Aramanda, Planinarskom savezu Republike Srpske i građanima Prijedora upućujem izraze mog najdubljeg saučešća i saosjećanja”, navodi se u telegramu srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

Predsjednik Planinarskog saveza Republike Srpske LJubiša Aramanda /47/ i njegova kćerka stradali su danas u padu sportskog aviona u blizini aerodoma u Prijedoru.

SRNA