Tokom vikenda u Kozarcu se odvijala prava drama kada je više osoba u alkoholisanom stanju terorisalo građane na nacionalnoj osnovi i prijetilo da će ih pobiti.

Srpskainfo saznaje da je teško povrijeđena B.T. koja je pokušala zaustaviti pijane nasilnike koji su narušavali red i mir.

Prema nezvaničnim informacijama u napadu su učestvovali Denis M. i Senad M, te još dvije osobe među kojimai radnik jedne zaštitarske firme.

Identitet svih učesnika poznat je portalu Srpskainfo, ali ih nećemo objavljivati zbog interesa dalje istrage. Prema nezvaničnim informacijama ove osobe su u jako bliskim vezama sa lokalnim policijskim službenicima.

– Bila su četvorica momaka. Taj Denis već tri dana pravi probleme po Kozarcu i govori “Srbe na vrbe“, prijeti da će ubiti i silovati. Građani u Kozarcu su uznemireni. U subotu uveče je prvo upao u kladionicu i napao radnicu. Kamere su zabilježile sve, a zatim je iste večeri u lokalu došlo do naguravanja kada je povrijeđena žena – ispričao je sagovornik Srpskainfo.

Dodaje kako su nasilnici nanijeli teške povrede B.T. koja je pokušala smiriti situaciju.

Komandir policijske stanice u Kozarcu Osman Mahmuljin nije želio komentarisati napad na građane, te nas je uputio na Policijsku upravu Prijedor.

U PU Prijedor nam je potvrđeno da će javnost biti obaviještena o slučaju u Kozarcu.

srpskainfo.com