Veliki ljetni karavan “Crvene Zvezde” nastavio je svoj put po Republici Srpskoj, a u četvrtak je boravio u našem gradu.

Prijedor je oborio sve dosadašnje rekorde i postavio ozbiljan domaći zadatak svima, naročito većim sredinama.

Naime, U našem gradu je upisano čak 350 novih članova kluba, čime su Prijedorčani na djelu pokazali nevjerovatno “zvezdaštvo” i ljubav prema omiljenom klubu.

-Od momenta kada smo kročili u Prijedor i osetili kakav su nam doček spremili meštani, znali smo da sledi nešto što ćemo dugo, dugo pamtiti. Transparent “Učlani se” poslao je nedvomislenu poruku koju su i Prijedorčani jako dobro shvatili pa smo srušili sve rekorde kada je u pitanju priliv novih članova, čak 350 zvezdaša je ljubav prema klubu dokazalo svojim delom. Rezultat koji je pitanje da li će se ikada oboriti, ali i ozbiljan izazov za sve gradove koje ćemo još posetiti u vidu crveno-belog karavana. Grad koji je oborio sve rekorde je pokazao da diše za “Crvenu Zvezdu”, a sama atmosfera po postavljanju naše fan-zone bila je baš onakva kakva dolikuje jednoj velikoj i zajedničkoj ljubavi – navode iz “crveno-bijelog” karavana.

Trg majora Zorana Karlice je bio u crveno-bijelim simbolima, Zvezdaši su mahali zastavama, a najveći red se napravio upravo ispred pulta gdje su upisivani novi članovi.

Nakon tri sata akcije “Budi dio Zvezde” rezultat je bio sjajan, čak 350 novih članova.

Najmlađi Prijedorčani, često u društvu roditelja, strpljivo su čekali svoj red da se slikaju sa najvrijednim peharima “Crvene Zvezde”, onim osvojenim u Bariju kada su crveno-bijeli postali šampioni Evrope, kao i peharima osvajača Super lige Srbije i Kupa.

Najvatreniji navijači su na glavnom gradskom trgu razvili veliki transparent “Biće dana, biće leta, bićeš opet prvak sveta” uz dobro poznate navijačke pjesme koje su doprinijele pravoj zvezdaškoj atmosferi.

Prijedor i Prijedorčani su na djelu pokazali koliko vole “Crvenu Zvezdu”.

Priredio – www.prijedordanas.com