Na Trg majora Zorana Karlice u Prijedoru stigao je “Zvezdin karavan”.

Prijedorčani imaju priliku da postanu članovi ovog kluba i da se do 21 čas fotografišu sa peharom Lige šampiona, te peharima Superlige i Kupa Srbije.

Portparol Fudbalskog kluba “Crvena zvezda” Miljan Milošević rekao je da “Zvezdin karavan” drugu godinu dolazi u Republiku Srpsku.

– “Zvezdin karavan” već 40 dana obilazi veliki broj mjesta u Republici Srpskoj, Srbiji i Crnoj Gori i nosi sa sobom duplu krunu koju je osvojila “Crvena zvezda” protekle sezone i pehar iz Barija, sve sa ciljem da se što više približimo našim navijačima pa tako i onima u Prijedoru. Da osjete da je “Zvezda” tamo gdje su i oni, a ne samo u Beogradu i da imaju priliku da se slikaju sa ovim prestižnim trofejima – rekao je Milošević.

On je istakao da tokom Karavana primjećuju veliku ljubav navijača iz Srpske prema FK “Crvena zvezda”.

– Osjećamo ljubav i ponos što je “Zvezda” u njihovom gradu. To je ono zbog čega i jesmo na ovom karavanu i zbog čega uživamo. Jesu trofeji motiv da dođu i da se slikaju, međutim činjenica da toliko vole “Zvezdu” i kada vidimo njihovu sreću i zadovoljstvo, to je nešto na šta ne možemo da ostanemo imuni – rekao je Milošević.

On je dodao da je tokom Karavana primljeno više od 3.100 novih članova Kluba i da ih je ukupno oko 8.500.

Najviše novih članova dobili su u Vlasenici koja je sa 227 člana premašila sve gradove u Srpskoj. “Zvezdin karavan” sutra stiže u Doboj.

kozarski.com