kick box-prijedor open 2015Klub borilačkih sportova „Rudar“ Prijedor u saradnji sa Kik Boks savezom RS ove subote u dvorani „Mladost“ u našem gradu organizuje otvoreno Prvenstvo Republike Srpske.

Na Prvenstvu su predviđene discipline: semi contact, light contact, kick light, low kick i K-1.

Predviđeno je da se kikbokseri takmiče u sljedećim starosnim kategorijama: kick light-kadeti,juniori i seniori, K-1 i low kick –juniori i seniori, semi contact i light contact sve kategorije.

Vaganje za takmičenje je na rasporedu večeras od 18:00 do 20:00 i sutra od 06:00 do 09:00 časova, Ceremonija otvaranja prvenstva, sastanak organizatora sa sudijama i trenerima je predviđen od 09:30 do 10:00, početak eliminacionih borbi je u 10:30, a finalne borbe su na rasporedu od 18:00 časova.

-Sigurni smo da će KBS „Rudar“ biti odličan domaćin ovog takmičenja. Novost je da će se Mladen Tomaš, najbolji prijedorski borac koji ima preko 50 amaterskih mečeva, boriti protiv Đorđa Drobnjaka iz Istočnog Sarajeva za profesionalnog prvaka Republike Srpske, low kick, 3 runde po 3 minuta(Wako organizacija). Ovaj meč je odobren od strane Kik boks saveza Republike Srpske i sigurno će biti „šlager večeri“-potvrdio je Marijan Pilipović, trener KBS „Rudar“ Prijedor.

Do sada su svoje učešće na Prvenstvu Republike Srpske u Prijedoru potvrdili sljedeći klubovi: KBS “Rudar” Prijedor, KBK “Prijedor” Prijedor, Fight club “Winner” Prijedor, KBK “Sveti Georgije” Banja Luka, Kickboxing team “Sanica”, KBK “Vuk” Laktaši, KBK “Draženko Ninić” Banja Luka, KBK “Kruna” Laktaši, KBK “Predator” Doboj, KBK “Velež” Nevesinje, KBV “Jedinstvo” Brčko Distrikt, KBV “Borac” Bosanska Krupa, Kick box “Igman” Foča, KBK “Gard” Prnjavor, KBK “Gvardija” Modriča, KBV “Kobra” Istočno Sarajevo, KBK “Despot” Prnjavor.

-Ovim putem pozivam sve ljubitelje sporta, a naročito kik boksa da dođu ove subote u dvoranu „Mladost“ i uživaju u kvalitetnim borbama – rekao je na kraju Pilipović.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – KBS „Rudar“ Prijedor