Drugi po redu Nektar Garden Fest biće održan od 1. do 3. jula u Ljetnoj bašti Prijedor.

Ove godine očekuje nas i zanimljiv prateći program.

Strip nije R.I.P.

Naprotiv, da je strip veoma živ pokazaće prateći program ovogodišnjeg festivala.

Dodatni sadržaj koji očekuje sve posjetioce je izložba strip radova u Gradskoj galeriji Sreten Stojanović. Gost Nektar Garden Fest-a je Hercegnovski Strip Festival – najzabavnija regionalna manifestacija posvećena ovoj umjetnosti, koja se ove godine održava po šesnaesti put zaredom i okupiće ukupno 60 umjetnika.

Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji koja se ove godine po 16. put organizuje od 02. do 07. septembra u Herceg Novom. Festival odlikuju spektakularni specijalni gosti, svakodnevni večernji koncerti rock i pop zvijezda na više lokacija u gradu, dnevno besplatno crtanje za fanove, berzu stripova, radionice, izložbe, prezentacije i promocije…a posebna atrakcija festivala je i akcija strip u boci u okviru koje gosti festivala crtaju originalne radove, stavljaju ih u flaše i bacaju u more. Do sada je pronađeno 5 flaša sa stripovima na obalama Italije, Hrvatske i Crne Gore.

Ulaznice za Nektar Garden Fest mogu se kupiti na www.gigstix.ba, u okviru Gigstix prodajne mreže, te na ulazu festivala na sam dan događaja.

Trodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 KM, dvodnevne 22 KM, a jednodnevne 15 KM. ⁣

Vidimo se na Garden-u!