Stanje u prijedorskom PDP-u nije onakvo kako se to plasira u medijima iz određenih krugova i od strane bivših članova ove stranke, poručeno je danas sa konferencije za novinare Povjereništva PDP-a. Kako je rečeno, u toku je konsolidovanje ove partije koje bi, prema najavama, trebalo da bude završeno na proljeće, formiranjem gradskog odbora.

Miodrag Deretić, povjerenik Stranke, pozvao je građane da u petak, 25. februara, u gradskom pozorištu u 19 časova, razgovaraju sa potpredsjednikom PDP-a Jelenom Trivić.

“Jelena Trivić će, između ostalog, govoriti o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji, te problemu odlaska građana sa ovih prostora. Pozivam članove i simpatizere Stranke, kao i ostale građane, da prisustvuju tribini”, rekao je Deretić.

PDP-u Prijedoru postoji i radi u punom kapacitetu, bez obzira na sve ono što se spekuliše i iznosi u javnosti, istakao je Dragan Dragojević, član Povjereništva PDP-a.

“Loše konotacije iznose oni koji su nas, neizvrštavanjem odluka Partije demokratskog progresa, doveli do toga da je moralo doći do provjetravanja Gradskog odbora, što je rezultiralo njegovim raspuštanjem i novim konsolidovanjem”, rekao je Dragojević.

kozarski.com