omarska-naprijed-prijateljskaFudbaleri Omarske su u trećoj prijateljskoj utakmici u okviru priprema za nastavak prvenstva Druge lige Republike Srpske – grupa Zapad, ostvarili treću pobjedu, pošto su u Krupi na Vrbasu savladali banjalučki Naprijed rezultatom 2:1(1:1).

Trećeligaš je bolje „otvorio“ susret i poveo u 20. minuti pogotkom Slobodana Đukarića, ali je ekipa trenera Milenka Vulete napravila preokret.

Strijelci u uspješnoj „generalki“ bili su golgeter tima Vedran Panić u 25. i Nemanja Malešević u 65. minuti.

Za Omarščane je uspješno debitovao još jedan mladi igrač, Mladen Milaković, još uvijek kadet, rođen 1998. godine, čime u ovom klubu još jednom potvrđuju da vode ispravnu politiku oslanjajući se na sopstvene snage, vjerujući u njihove vrijednosti.

Podsjetimo, prethodno su ostvarene pobjede u Kozarskoj Dubici protiv drugoligaša Borca (3:1) i u Prijedoru, gdje im je protivnik bio član Četvrte lige FSP Prijedor, Radnik Urije, ubjedljivim rezultatom 6:2.

Omarska je protiv Naprijeda igrala u sastavu: Jokić, D.Nišević, Malešević, B.Romanić, Anđić, De.Romanić, Zdjelar, Da.Romanić, Jaćimović, Panić, N.Nišević. Još su igrali u drugom poluvremenu: Krecelj, Grahovac, Stanojević, Vujasin, Milaković.

N.Đerić/A.Drakulić
Foto – FK Omarska