Prijedorski rok bend “Eho radar” je objavio novi singl koji nosi naziv “Još jedan dan”, a koji ujedno prati i spot.

-Pjesma govori o otuđivanju čovjeka od svijeta i njegovoj želji da pronađe mir i spokoj. Život je postao jedno virtuelno jednoličje koje dovodi do gubitka duha koji je osnova našeg bića. Svaki čovjek se bori sa svakodnevnicom i stvarima koje suštinski nisu važne i na kraju gubi svoj identitet. Nadamo se da će čovjek uspjeti da se odupre savremenim načinima porobljavanja i da će pronaći iskru života – poručuje Marko Divjak, pevač i gitarista benda.

Bend je u martu imao zakazane termine za snimanje u studiju, ali je sve odloženo iz dobro poznatih razloga.

-Korona je negativno uticala na naše planove. Nemoguće je održavati probe koje su izvor kreativnog rada i koje nam mnogo nedostaju, ali se nadamo da će se sve ubrzo vratiti u normalu. Isto tako nadamo se da će se festivali održati ovog ljeta i da ćemo moći publici pružiti veliki talas pozitivne energije koja nam je prijeko potrebna nakon ove izolacije – zaključuje Marko Divjak.

Pesma je snimljena u studiju “Cirith Ungol” u Aleksandrovcu pod producentskom palicom Dražena Kecmana. Za režiju spota je bio zadužen Miloš Damjanović, a spot je sniman u Beogradu.

www.pris.rs