U saobraćajnoj nesreći u mjestu Malo dvorište na magistralnom putu Prijedor-Kozarska Dubica, u kojoj su učestvovala dva putnička automobila i traktor poginuo je vozač automobila H.B. iz Kozarske Dubice.

Iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da se ova nezgoda dogodila juče oko 17 sati i 40 minuta.

– Dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „reno klio“ kojim je upravljao H.B. iz Kozarske Dubice, putnički automobil marke „kia karens“ kojim je upravljao R.K. iz Kozarske Dubice i traktor marke „IMT“ kojim je upravljao M.E. iz Kozarske Dubice – naveli su iz prijedorske Policijske uprave.

Dodaju da je u ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno stradao H.B. dok je R.K. zadobio teške tjelesne povrede nakon čega je prevezen u Univerzitetski klinički centar Banjaluka.

– Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica – naveli su u saopštenju.

Dodaju da je tužilac tražio obdukcija tijela smrtno stradalog H.B. koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

EuroBlic-srpskainfo.com
Foto – ilustracija