Preduzeće “Nova Ivančica” iz Kozarca organizovalo je protekle subote na Malom gradskom trgu u Prijedoru Info dan na kojem je prezentovalo svoj rad i proizvode u cilju približavanja i upoznavanja građana sa onim čime se bave.

Prijedorčani su mogli lično da se uvjere u kvalitet dječije obuće “Froddo” koja se izrađuje u ovoj firmi a prodaje širom svijeta.

“Nova Ivančica” je kćerka kompanije “Ivančica” d.d. Ivanec iz Republike Hrvatske a osnovana je 2007.godine, tako da na ovim prostorima djeluje preko deset godina.

-Zapošljavamo 180 radnika u proizvodnji gornjih dijelova dječije obuće za našu matičnu kompaniju koja nam je prenijela i vrlo bogato 70-godišnje iskustvo u proizvodnji obuće i djelovanju svjetskog tržišta obućom. Ponosni smo što smo jedna od karika u stvaranju vrlo kvalitetne dječije obuće brenda “Froddo”, uspješno pozicioniranog na evropskom tržištu.” Ivančica” ovu dječiju obuću isporučuje na preko 1.000 prodajnih mjesta širom svijeta – kaže direktor “Nove Ivančice” Emir Brljak.

Dodaje da je dječija obuća “Froddo” inovativna, visoko kvalitetna i funkcionalna, stvorena u poticajnom okruženju, na zadovoljstvo kupaca, zaposlenika i vlasnika.

Ističe da ova firma svojim potrošačima osigurava kvalitetan, zdravstveno ispravan proizvod od prirodne kože, bez štetnih tvari, kontrolisani u svim fazama nastanka proizvoda.

-“Ivančica” stalno širi izvozna tržišta što stvara potrebu za povećanjem proizvodnih kapaciteta. Plan razvoja kapaciteta matična kompanija usmjerila je na nas “Novu Ivančicu” zbog naše finansijske stabilnosti, vrlo dobre organizovanosti i opremljenosti – navodi Brljak.

On dodaje da je u razvoju proizvodnih kapaciteta bitan faktor i zaposlenik koji osposobljen novim vještinama u sinergiji sa svim zaposlenima stvara novu vrijednost.

-Izuzetno nam je važno da zaposlenik ima dugoročno sigurno radno mjesto i primjerene, kontrolisane uslove rada. O zadovoljstvu zaposlenika brine Uprava, srednji i niži menadžment – naglašava direktor “Nove Ivančice”.

Iz ovog preduzeća izražavaju nadu da će ih radnici sa ovog područja prepoznati kao poželjnog poslodavca, da su im potaknuli interes za zaposlenje u “Novoj Ivančici”, preduzeću društveno odgovornog poslovanja prema društvenoj zajednici, a najprije prema zaposlenicima.

U “Novoj Ivančici” naročito naglašavaju neke od svojih vrijednosti:
-Poslujemo u skladu sa zakonom,
-Redovno isplaćujemo plate, svakog 15-tog u mjesecu,
-Primjenjujemo stimulativni sistem nagrađivanja,
-Organizovan je besplatni prevoz na rad,
-Organizovan je besplatni topli obrok,
-Ugodna i poticajna radna atmosfera.

Sve zainteresovane potencijalne radnike pozivaju na neobavezan obilazak “Nove Ivančice”, svakog petka od 12 do 14 časova, uz prethodnu najavu.

Prijaviti se možete lično u “Novoj Ivančici”, u ulici 4. Jula bb Kozarac(iza Kort marketa) radnim danom od 7 do 15 časova, putem telefona 052/346-210 i 052/346-222 ili putem e-maila info@nova-ivancica.ba