Na magistralnom putu Novi Grad-Prijedor, u mjestu Blagaj Rijeka,opština Novi Grad, dana 21.02.2019. godine, oko 18,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „Opel Vectra“ kojim je upravljalo lice inicijala I.T. (1986) iz Novog Grada i putnički automobil marke „VW Golf“ kojim je upravljalo lice inicijala S.B. (1959) iz Bužima.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao suvozač u automobilu marke „VW Golf“ lice inicijala Ć.B. (1932) iz Bužima.

Teške tjelesne povrede zadobili su vozač PA „VW Golf“ lice S.B. i putnik u navedenom vozilu lice A.B. (1999), dok su lake tjelesne povrede zadobili vozač PA „Opel Vectra“ lice I.T. i putnik u PA „VW Golf“ lice M.B. (1960) iz Bužima.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je Opštoj bolnici u Prijedoru.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Novi Grad.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela stradalog lica Ć.B. koja će biti obavljena, 22.02.2019. godine u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske Banja Luka.

PU Prijedor
Foto – ilustracija

Vezane vijesti:

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA PUTU PRIJEDOR-NOVI GRAD: JEDNO LICE POGINULO, VIŠE POVRIJEĐENIH

U TEŠKOJ NESREĆI POGINULA ŽENA, ČETIRI OSOBE POVRIJEĐENE