prijedor case challengeFondacija “Zajednički put” iz Prijedora, u saradnji sa partnerima na projektu i donatorima, raspisuje javni poziv za odabir učesnika na takmičenju „Prijedor Case Challenge 2014“.

Tema takmičenja je osnivanje PRVE OMLADINSKE ZAŠTITNE RADIONICE u Republici Srpskoj (RS), Bosni i Hercegovini (BiH) koja po svojoj inovativnosti treba da postane prepoznatljiva ne samo u našem društvu, već i u regionu.

Tokom takmičenja, svi učesnici i učesnice, podijeljeni u takmičarske timove imaće mogućnost da samostalno kreiraju poslovanje prve omladinske radionice u RS/BiH i da na taj način utiču na poboljšanje svoje ekonomske situacije.

Učešćem u takmičenju mladi će dobiti priliku da svoje poslovne ideje ODMAH i KONKRETNO primjene u praksi, gradeći sliku o Prijedoru kao sredine mladih i uspješnih preduzetnika!

Ukoliko si mlada/mlađi:
-posjeduješ određene korisne vještine koje bi se mogle „unovčiti“ na tržištu, i/ili
-želiš imati/kreirati honorarni posao; i/ili
-želiš pokrenuti sopstveni posao, i/ili
-želite naučiti kako napisati kvalitetan biznis plan, i/ili
-želiš se družiti i upoznati nove mlade ljude;
-želiš se takmičiti i osvojiti nagrade (novčane nagrade, putovanje),
pošalji svoju kratku biografiju (CV) ili ispuni obrazac za prijavu do 30.11. 2014. i uradi nešto KONKRETNO za sebe i svoju zajednicu!

Pismo namjere za ucesce u projektu Inkluzivno preduzetnistvo

Pored mogućnosti da svoje ideje konačno realizuješ i u praksi, timovi koji obezbijede učešće u finalu ostvariće pravo na nagradno putovanje, kao i na novčane nagrade za društvenu odgovornost!

Prijavi se i više informacija potraži na www.fondacijazajednickiput.org, kao i na www.mladiprijedora.info,
facebook grupi i fun stranici Fondacija „Zajednicki put“.

Kontakti:
Tel.: 065/858-711 (Aleksandar), i 065/981-951 (Bojana)
email: info@fondacijazajednickiput.org i fondacija.uw@gmail.com