cjb pd 1Nizom aktivnosti Centar javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor obilježiće ove godine Dan policije, 4. aprila, kao i 22. godišnjicu postojanja Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz CJB Prijedor, koji je ponovo osnovan u novembru prošle godine, najavljeno je da će danas i sutra 69 pripadnika ovog centra darovati krv u prijedorskoj organizacionoj jedinici Zavoda za transfuzijsku medicinu Republike Srpske.

Za srijedu, 2. aprila, zakazana je posjeta Osnovnoj školi “Desanka Maksimović” Prijedor za 10.15 i Elektrotehničkoj školi Prijedor za 18.30 časova u povodu promocije Dana policije, kao i takmičenje u malom fudbalu u Kozarskoj Dubici.

Istoga dana načelnik CJB Prijedor Vojislav Pelkić organizovaće prijem za predstavnike Boračke organizacije Prijedor, Udruženje porodica poginulih boraca i zarobljenih i nestalih civila Prijedor, članove porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida i predstavnike ovih kategorija zaposlenih u CJB Prijedor.

Za četvrtak, 3. aprila, najavljeni su prijemi za predstavnike medija /u 10.00 časova/, gradske administracije, pravosudnih institucija i Ministarstva odbrane BiH /u 12.00 časova/ i penzionere CJB Prijedor /u 13.00 časova/.

U petak, 4. aprila, CJB Prijedor organizuje Dan otvorenih vrata – posjete učenika osnovnih škola prostorijama Centra, taktičko-tehnički zbor vozila, naoružanja i opreme pripadnika CJB Prijedor na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru od 12.00 do 13.30 časova, te pokaznu vježbu pripadnika JZP Prijedor, borilačke vještine , alpinizam i lišenje slobode opasnog lica na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru u 12.20 časova.

SRNA