Provodeći pojačane planske aktivnosti na otkrivanju nelegalnog prevoza robe, policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor-Policijske stanice Novi Grad su u nedjelju, 12.02.2017.godine oko 3:45 časova na magistralnom putu Novi Grad – Prijedor, izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke „Audi“ kojim je upravljalo lice J.B. iz Bihaća i vozila marke „Mercedes“ kojim je upravljalo lice P.E.S., takođe iz Bihaća.

-Prilikom kontrole u vozilima je pronađena određena količina tehničke robe, alata i mašina, za koju lica nisu posjedovala odgovarajuću dokumentaciju o prijeklu. O pronalasku robe čija je vrijednost procijenjena na iznos oko 1.400 KM, obaviještena je Tržišna inspekcija opštine Novi Grad, koja je preuzela dalji rad sa licima te izvršila privremeno oduzimanje robe – potvrdila je Zvezdana Alendarević, portparolka CJB Prijedor

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad su u prethodnom periodu pronašli i oduzeli veću količinu polovne tehničke i tekstilne robe bez porijekla, ukupne vrijednosti oko 8.860 KM.

Aktivnosti na otkrivanju nelegalnog prevoza i prodaje robe nastaviće se i u narednom periodu na području Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – ilustracija