Banjalučanin Dragoslav Brujić (36), vozač golfa, poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor, u mjestu Radinjača.

Nesreća se, kako je “Nezavisnim” potvrđeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, dogodila oko 20.30 časova. Uz golfa, učestvovao je i FIAT, u kojem su bili supružnici iz Prijedora, koji su povrijeđeni.

“U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je golf, kojim je upravljao Brujić, a drugi učesnik je Zoran Gavranović (53) iz Prijedora, koji je vozio FIAT stilo”, saopštila je Maja Đaković – Vidović, rukovodilac odnosa s javnošću u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Povrijeđeni su Gavranović, te njegova supruga Milena Gavranović (53), koja je bila suvozač u vozilu.

“Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je Biljana Janković, dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka”, kazali su iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće. Naložena je i obdukcija tijela Brujića, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Nezavisne novine