sladjan-janjanin-pobjeda-nadiradze-1Prijedorčanin Slađan Janjanin ostvario je sinoć u Budimpešti (Mađarska) svoju jubilarnu, 20. pobjedu u profesionalnoj karijeri.

Srednji od trojice braće iz bokserske porodice, slavio je na poene protiv iskusnog Gruzijca Gige Nadiradzea.

-S obzirom da je moj protivnik preiskusan i da iza sebe ima gotovo duplo više mečeva, bio sam izrazito oprezan. Gruzijac nije nimalo naivan, ali sam ja boksovao „školski“. Uz dobro kretanje i svoju brzinu zadavao sam udarce kada je trebalo pa sam bio bolji u svim rundama i jednoglasno ostvario pobjedu – rekao je ovaj 25-godišnjak.

Bila je ovo Slađanova 20.pobjeda, peta ove godine, uz samo jedan poraz, koji je doživio u Kanadi protiv domaćeg boksera Stivena Batlera u borbi za titulu omladinskog IBF-prvaka u supervelter kategoriji.

Novi trijumf na velikoj bokserskoj reviji u glavnom gradu Mađarske, dokaz je da je poznati bokserski menadžer Beni Blanko bio u pravu kada ga je „uzeo pod svoje okrilje“.

Osim zahvalnosti menadžeru što vjeruje u njega, Janjanin se još jednom zahvalio Miši Šormazu i njegovoj firmi “Limikom” koji su ga podržali i u ovom meču.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Slađan Janjanin

sladjan-janjanin-pobjeda-nadiradze-2 sladjan-janjanin-pobjeda-nadiradze-3 sladjan-janjanin-pobjeda-nadiradze-4 sladjan-janjanin-pobjeda-nadiradze-5 sladjan-janjanin-pobjeda-nadiradze-6