pripreme rukometasiceRukometašice „Mire“, koje su se ove godine okitile titulom šanpiona u Premijer ligi BiH, kao i pobjedničkim trofejima u takmičenjima za Kup Republike Srpske, trijumfujući treći put zarednom (ukupno četvrti, jer su bile najbolje i 2004.godine) i Kupu BiH, pripremaće se sedam dana na Mrakovici, na Kozari.

-Kod kuće je ostala Nevena Lukač, iz porodičnih razloga, ali će raditi po posebnom programu. Imaćemo tri treninga dnevno, a po povratku prvu provjeru trebalo bi da imamo na gostovanju ekipi Zeline, članu Prve lige Hrvatske, 30.avgusta, da bi sedam dana kasnije protiv kvalitetnog rivala igrali na našem terenu – rekla je trener Prijedorčanki Ljubica Ivetić.

Za prvu postavu „Mire“ u narednoj sezoni konkurisaće: Ena Briševac, Marija Gligorević (golmani), Šejla Kararić, Ivana Karačić,Milica Došen, Tea Sladaković (krila), Jelena Mutić, Jelena Briševac, Anja Suvajac (pivoti), Adrijana Damjanović, Dunja Kunovac, Dragana Mutić, Duška Tintor i Dragana Dojčinović na bekovskim pozicijama, a svoju priliku tražiće i mlađe igračice: Šejla Ganić, Jovana Grahovac,Dajana Rosić, Milica Veselinović, Anja Davidović i Milica Ćorić.

N.Đerić/A.Drakulić