neformalna-grupa-uredjenje-omladinskog-parka-1Neformalna grupa mladih iz Prijedora, renovirala je Omladinski park, koji se nalazi preko puta prostorija SKUD-a „Dr Mladen Stojanović“, kroz projekat finansiran od Pro-budućnosti, tj. Fonda solidarnosti.

-S obzirom da nam vremenske prilike nisu dozvoljavale da prije završimo uređenje parka, njegovo renoviranje je trajalo nekoliko dana. Mladi su zamijenili daske na mostu preko Bereka, ofarbali klupe i stolove i postavili nove kante, u nadi da će se svi građani uključiti u očuvanje ovog parka i mosta, koji povezuje dvije mjesne zajednice grada Prijedora. Veliko hvala mladima koji su izdvojili svoje slobodno vrijeme, da pomognu u renoviranju svima dragog parka, u kojem se upravo okuplja veći broj mladih ljudi-navode članovi ove neformalne grupe.

Nakon renoviranja parka, planirano je da se urade radionice sa mladima, koje će se odnositi na zajednički rad mladih, bez obzira na njihov pol, starosnu, nacionalnu ili bilo koju drugu strukturu.

Svi su dobro došli, a tačan datum radionica biće naknadno objavljan.

Srđan Šobot, Jasmina Brdar, Medina Brdar, Sanja Grujičić, Mile Vujasin, Leila Muhić, Almedin Dino Džamastagić, Bekir Delić, Nedim Musić, samo su neki od mladih Prijedorčana koji su pomogli u renoviranju.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

neformalna-grupa-uredjenje-omladinskog-parka-3 neformalna-grupa-uredjenje-omladinskog-parka-2