dns-ostra-luka-druzenje-mz-marini-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

U maloj mjesnoj zajednici Marini (Ovanjska) tridesetak kilometara udaljenoj od opštine Oštra Luka, protekle nedjelje organizovano je zajedničko druženje članova i simpatizera DNS-a gdje su svi prisutni u područnoj školi poslali jasnu poruku “Zajedno možemo mnogo”.

Obraćajući se prisutnima, Stojan Grujičić, nosilac liste za odbornike u SO Oštra Luka i predsjednik OO DNS-a ove male lokalne zajednice istakao je da je ponosan na činjenicu da je DNS petinom učešća u vlasti opštinske uprave uspio da odbornički dodatak smanji na minimum smatrajući da svaki odbornik mora da radi u interesu naroda.

On je dodao da će se boriti svim snagama da taj minimum na kraju bude i ukinut.

-Pozivam sve mještane Oštre Luke da podrže DNS jer jedino ova stranka pravi korake naprijed dok ostali koračaju unazad – rekao je Grujčić.

dns-ostra-luka-druzenje-mz-marini-2Nikola Marin, domaćin ovog skupa i kandidat za odbornika u SO Oštra Luka poručio je da je Ovanjskoj i Marinima najpotrebniji asfalt jer, kako smatra, time se samo može “oživjeti” ovaj kraj.

-Pvdje je mnogo socijalno ugroženih i njih treba staviti u prvi plan. Vjerujem da ćemo svi doći do pameti i ujediniti se, a za to nam DNS treba biti spona – poručio je Marin.

On je naglasio da će se kao odbornik i mještanin ovog kraja izboriti za boljitak svih generacija.

Pored velikog broja mještana, na ovom slavlju bio je i Dragan Stanar, kandidat za načelnika opštine Oštra Luka.

DNS Oštra Luka

dns-ostra-luka-druzenje-mz-marini-3 dns-ostra-luka-druzenje-mz-marini-4 dns-ostra-luka-druzenje-mz-marini-5