dns-tribina-gomjenica-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je večeras da će ova stranka Gomjenici vratiti sve ono što i ona da DNS-u, jer je ovdje potrebno završiti infrastrukturne projekte.

“Prije dolaska DNS-a na vlast u Prijedoru, put u Gomjenici bio je takav da se do pola točka upadalo u put. To je prvo urađeno, a onda su krenuli mnogi radovi u Gomjenici”, rekao je Đaković novinarima u Gomjenici kod Prijedora gdje je večeras održan predizborni skup DNS-a.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Sanja Munjiza rekla je da će se boriti unapređenje vaspitno-obrazovnog procesa, za izgradnju i adaptaciju školskih objekata kako bi djeca imala što ugodniji boravak u školama

dns-tribina-gomjenica-2“Punu pažnju bih posvetila učenicima sa smetnjama u razvoju i darovitim i talentovanim učenicima, a grad Prijedor je i do sada imao sluha za talentovane učenike, materijalno ih nagrađivao i organizovao brojne prijeme”, navela je Munjiza.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Vlado Vuković rekao je da je u mjesnoj zajednici Gomjenica najpotrebnije riješiti vodosnabdijevanje i kanalizaciju.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Marko Zgonjanin najavio je da će svoj rad fokusirati na mlade ljude, učenike i studente s ciljem pobošljanja obrazovanja, te da će dužnu pažnju posvetiti socijalno ugroženim kategorijama.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Rajko Vučićević rekao je da zdrava nacija nastaje iz zdrave djece, a da nema bolje formule za sreću i zdravlje djece od bavljenja sportom.

DNS Prijedor

dns-tribina-gomjenica-3 dns-tribina-gomjenica-4 dns-tribina-gomjenica-5 dns-tribina-gomjenica-6 dns-tribina-gomjenica-7 dns-tribina-gomjenica-8 dns-tribina-gomjenica-9 dns-tribina-gomjenica-10 dns-tribina-gomjenica-11 dns-tribina-gomjenica-12 dns-tribina-gomjenica-13