saobracajka kod kruznog toka (2)UPOZORENJE: Ovaj članak sadrži fotografije koje mogu biti uznemirujućeg karaktera za pojedine osobe.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 14:15 časova u ulici Petra Petrovića Njegoša, povrijeđen je motociklista.

Kako nezvanično saznajemo, do saobraćajke je došlo pošto je Prijedorčanin koji je upravljao automobilom „VW Pasat“ sa sporednog dijela ulice (između zgrada) skretao ulijevo, prema keksari, te je oduzeo pravo prvenstva R.S. (31), takođe iz Prijedora, koji je motociklom „Honda“ išao prema kružnom toku.

Iako je motociklista kočio, došlo je do sudara a „Honda“ je udarila u lijevu stranu „Pasata“ a vozač je pao sa motora te je tom prilikom povrijeđen.

Kako smo saznali od prijatelja nastradalog motocikliste, R.S je zadobio prelom ruke i povrede u predjelu glave, ali je van životne opasnosti.

Uviđaj su obavili policijski službenici CJB Prijedor a saobraćaj u ulici P.P.Njegoša na dijelu od kružnog toka do keksare je bio u prekidu.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

saobracajka kod kruznog toka (1) saobracajka kod kruznog toka (3) saobracajka kod kruznog toka (8) saobracajka kod kruznog toka (4) saobracajka kod kruznog toka (5) saobracajka kod kruznog toka (6) saobracajka kod kruznog toka (7) saobracajka kod kruznog toka (9) saobracajka kod kruznog toka (10) saobracajka kod kruznog toka (11) saobracajka kod kruznog toka (12)