prijedor-setaliste-juliTuristička organizacija grada Prijedora saopštila je da je poništen prvi konkurs za najbolju turističku fotografiju na području grada Prijedora i da će zbog toga uskoro biti raspisan novi.

“Komisija za odabir najbolje turističke fotografije nije odabrala nijednu od pristiglih fotografija, te se navedeni konkurs poništava, a u narednom periodu će biti objavljen novi konkurs na izbor najbolje turističke fotografije”, stoji u saopštenju.

Na prvi konkurs, objavljen 28. marta ove godine, stigle su 74 fotografije, i to 21 za kategoriju najbolja turistička fotografija i 14 za kategoriju najbolja kolekcija fotografija.

Najbolje turističke fotografije koristiće se u svrhu promocije turističkih vrijednosti i predstavljati grad kao turističku destinaciju.

Za najbolju pojedinačnu turističku fotografiju bile su predviđene prva nagrada 400 KM i vikend boravak za šest osoba u bungalovima Nacionalnog parka “Kozara”, druga nagrada 200 KM i treća 100 KM.

Za najbolju kolekciju turističkih fotografija bile su predviđene prva nagrada 500 KM i vikend boravak za šest osoba u bungalovima Nacionalnog parka “Kozara”, druga nagrada 250 KM i treća 100 KM.

SRNA