dobro jutro komsija 3-kraj snimanja (1)U Gornjim Orlovcima pala je posljednja klapa na snimanju filma “Dobro jutro, komšija 3”

Snimanje posljednje scene proteklo je u veseloj atmosferi, kakva je vladala tokom snimanja proteklih dana. Uigranoj glumačkoj ekipi iz prethodna dva nastavaka ovaj put su se prudružila i neka nova imena, poput naturščika iz Cazina, Amira Škrgića.

Priča, koju je i ovaj put osmislio Pero Špadić, se “vrti” oko odnosa svekrve i snahe, te zeta i tašte. Na režiserskoj stolici u trećem nastavku sjedio je Mladen Marjanović, koji očekuje da “Dobro jutro, komšija 3” tehnički nadmaši prethodna dva filma.

Ekipa filma zahvalila se sponzorima među kojima su Tvornica keksa i vafla „Mira“, „Nektar“ pivo, tržni centar „Nikić“, “Arselor Mital”, Nacionalni park „Kozara“, te mnogi drugi.

Filmska ekipa zahvalila se i mještanima Gornjih Orlovaca koji su se pokazali kao izuzetni domaćini. Sljedeća faza koja slijedi filmu je montaža, a premijera “Dobro jutro, komšija 3” može da se očekuje na jesen.

RTV Prijedor

dobro jutro komsija 3-kraj snimanja (2) rtvpd-dobro jutro komsija 3-kraj snimanja