prijedorgradorg-prijedorIz Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske proteklih dana je stigla čestitka na adresu gradonačelnika Prijedora povodom nedavnog priznanja.

-Vama i Vašim sugrađanima, upućujem iskrene čestitke povodom priznanja koje ste nedavno dobili od prestižnog lista „Fajnenšel tajms“, za uložene napore u razvoju grada. Pokazatelj da je razvojnu politiku Prijedora, među brojnim evropskim gradovima i regijama prepoznao jedan ovakav magazin, potvrda je dobrog puta i dobre praske kojom ide ova lokalna zajednica – glasi dio čestitke koju je gradonačelniku Marku Paviću uputila ministarka Lejla Rešić.

Ona je dodala da Prijedor ima svijetle izglede za budućnost, što pokazuje i ovo priznanje koje Prijedorčanima ulijeva nadu i stvara temelje za nove, buduće investitore.

-Ovo i sva ranija, slična priznanja, trebaju biti recept za razvoj i ostalih jedinica lokalne samouprave u Republici Srpskoj-navedeno je u poruci Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske.

www.prijedorgrad.org