rudar prijedor-mladost dk-juniori (7)Ognjen Davidović i Predrag Lajić, članovi juniorske selekcije Rudar-Prijedora, pozvani su na selektivno okupljanje U-19 reprezentacije Republike Srpske, koje će biti održano 8. marta u Etno selu Stanišić kod Bijeljine.

Selektor Damjan Ratković je pozvao 30 mladih fudbalera koji bi trebali održati zajednički trening, odnosno selektivnu utakmicu.

Poziv za dvojicu talentovanih sedamnaestogodišnjaka je još jedan pokazatelj da se u Omladinskom pogonu Rudar-Prijedora radi kvalitetno, i da je naš grad pun mladih i talentovanih fudbalera.

Davidović uspješno može „pokriti“ više pozicija na terenu, a ranije je pozivan u pionirske i kadetske reprezentacije RS i BiH, dok je „štoper“ Lajić imao poziv za okupljanje pionirske selekcije.

Da u prijedorskom premijerligašu ozbiljno računaju na dvojicu mladića pokazuje i činjenica da su priključeni radu sa prvim timom, a prošli su i kompletne zimske pripreme te nastupali na prijateljskim mečevima.

Osim njih dvojice na okupljanje U-19 reprezentacije Republike Srpske sa područja prijedorske regije pozvan je i Damir Krupić, talentovani golman Slobode iz Novog Grada.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com