rudar prijedor-prozivka-pocetak zimskih priprema (4)Navijače i simpatizere Rudar-Prijedora kao i ostale ljubitelje „najvažnije sporedne stvari na svijetu“ u gradu na Sani i Potkozarju interesovao je početak priprema ovog premijerligaša, prevashodno igrački kadar sa kojim će Prijedorčani u (ne)moguću misiju obezbjeđivanja opstanka u društvu najboljih.

Većina dilema riješena je današnjom prozivkom i prvim treningom na kojem se okupilo 26 igrača.

Nedostajao je samo standardni Bojan Burazor koji ima visoku temperaturu i njegovo priključenje pripremama se očekuje narednih dana.

Iako je bio na prvom ovogodišnjem okupljanju do daljnjeg neće trenirati ni iskusni Čedomir Ćulum koji je nedavno imao operaciju slijepog crijeva pa će, po svemu sudeći, biti prinuđen da propusti prvi dio priprema.

rudar prijedor-prozivka-pocetak zimskih priprema (3)Sve „novajlije“ čija imena su se proteklih dana spominjala kao potencijalna pojačanja, bili su na prozivci, kao i pet juniora koji su priključeni radu prve ekipe.

Spisak igrača koji su počeli pripreme:
Golmani-Dalibor Kozić, Nemanja Petrović
Odbrana-Aleksandar Jovičić, Čedomir Ćulum, Nemanja Pekija, Nebojša Šodić, Nemanja Marić (Podgrmeč, Sanski Most), Vladan Anđić (Omarska)
Vezni igrači-Bojan Burazor, Nebojša Pejić, Zoran Milutinović, Stefan Gavranović, Saša Pušac (Borac, Kozarska Dubica)
Ofanzivni vezni-Nebojša Mrkić, Siniša Radoja, Dejan Kojić, Rastko Rokvić (BSK, Banja Luka), Demir Jakupović (Borac, Banja Luka)
Napadači-Petar Kunić, Ljuban Antonić (Sloboda, Novi Grad), Ognjen Jaćimović (Omarska), Miloš Stević (FSA Prijedor)
Juniori-Mirnes Muhić, Ervin Ćatić, Predrag Lajić, Ognjen Davidović, Marko Kovačević

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

Vezane vijesti:

NA POČETKU PRIPREMA RUDAR-PRIJEDORA 26 FUDBALERA – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=39132