pdp pd-savjet mladih-humanitarna akcija ljubija (1)Savjet mladih (SM) Partije Demokratskog Progresa (PDP) Prijedor je humanitarnom akcijom odlučio da pomogne najugroženijim članovi naše zajednice.

Na inicijativu Mladena Kulundžije i preporuku mjesnog ogranka SM PDP Prijedor u Ljubiji, pet porodica na području ovog dijela grada je obradovano skromnim, ali ipak prijeko potrebnim, paketima namirnica.

-Zahvaljujemo se svim aktivistima na učešću, a ostale pozivamo da nam se pridruže i pomognu da ovakve akcije postanu rutina, a ne izuzetak. Takođe želimo da izrazimo svoje žaljenje što je u današnje vrijeme velika potreba za ovakvim aktivnostima. Uslovi u kojima smo zatekli ove ljude da žive natjerali su nas da se zapitamo kako ostali ljudi dočekuju praznike, zimu, snijeg… Kako ostati ravnodušan kada trogodišnji dječak ne pokazuje radost zbog slatkiša nego flaše ulja – navode iz PDP-a Prijedor.

Savjet mladih PDP Prijedor želi takođe da se zahvali i novom rukovodstu Gradskog odbora stranke, zajedno sa njegovim predsjednikom Daliborom Grabežom, koji je najzaslužniji za prikupljanje donacija u vidu prehrambenih i kućnih potrepština.

Iz PDP-a Prijedor apeluju na sve svoje simpatizere i članove da im se pridruže u ovim aktivnostima kako bi se one preduzimale što češće i bile što masovnije.

PDP Prijedor

pdp pd-savjet mladih-humanitarna akcija ljubija (4) pdp pd-savjet mladih-humanitarna akcija ljubija (3) pdp pd-savjet mladih-humanitarna akcija ljubija (2)