docek 2016 godine (13)Više stotina Prijedorčana dočekalo je Novu 2016. godinu na Malom gradskom trgu, gdje ih je zabavljao pop pjevač Željko Vasić.

Gradska uprava obezbijedila je sugrađanima koji su novogodišnju noć proveli na otvorenom besplatne sendviče, čaj i kuvano vino, a u ponoć je priređen vatromet i pročitana čestitka gradonačelnika sugrađanima.

Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić u čestitki sugrađanima poželio je u novoj godini dobro zdravlje, veselje i radost, puno lične i porodične sreće i uspjeha na radnim mjestima, školama, fakultetima.

“Želim da grad Prijedor i u godini u koju ulazimo bude primjer modernog evropskog grada, da ga svi zajedno gradimo i razvijamo kao mjesto povoljnog života”, poručio je Pavić.

docek 2016 godine (10)Centar javne bezbjednosti Prijedor zabilježio je pet krivičnih djela i pet saobraćajnih nezgoda, dok narušavanja javnog reda i mira nije bilo.

Služba hitne pomoći imala je 45 intervencija.

Prijedorski vatrogasci gasili su dva požara – na dimnjaku u Čejrecima i u kontejneru u Ulici Miloša Obilića, a intervenisali su i prilikom teške saobraćajne nezgode.

U porodilištu bolnice “Doktor Mladen Stojanović” Prijedor rođena je jedna beba – djevojčica koja je na svijet došla u 1.50 časova.

Većina Prijedorčana dočekala je novu godinu u svojim domovima uz TV program u društvu porodice i prijatelja i uz bogatiju trpezu.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Video – RTRS

Vezane vijesti:

PRIJEDOR: NOVA GODINA DOČEKANA UZ VATROMET – FOTO

http://www.prijedordanas.com/?p=37948

docek 2016 godine (5) docek 2016 godine (7) docek 2016 godine (9)