saobracajka omarska kod crkve brvnare (1)U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između četvrtka i petka, 31. decembra 2015. i 1. januara 2016. godine na regionalnom putu Omarska-Bronzani Majdan, kako nezvanično saznajemo, poginuo je devetnaestogodišnji S.J. iz Prijedora dok je teže povrede zadobio njegov vršnjak B.J., takođe iz Prijedora.

Saobraćajka se dogodila u mjestu Jokići kod crkve brvnare posvećene Vaznesenju Gospodnjem.

Prema nezvaničnim informacijama mladići su se nalazili u automobilu „Alfa romeo“ koji se kretao iz pravca magistralnog puta Prijedor-Banja Luka ka Omarskoj.

Automobil je, po svemu sudeći, iz za sada nepoznatih razloga, sletio u kanal pored puta i prednjim dijelom udario u propust te se okrenuo na cesti i ponovo završio u kanalu zadnjim dijelom.

saobracajka omarska kod crkve brvnare (2)Kako nezvanično saznajemo S.J. je tom prilikom poginuo dok je B.J. zadobio teške povrede zbog kojih je prvo upućen u prijedorsku bolnicu „Dr Mladen Stojanović“ a potom i u banjalučki Klinički centar.

Na licu mjesta, osim službe Hitne pomoći intervenisali su i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor.

Uviđaj su obavili policijski službenici CJB Prijedor a saobraćaj se tim dijelom puta odvijao usporeno uz naizmjenično propuštanje vozila.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

Vezane vijesti:

SAOBRAĆAJKA KOD OMARSKE: POGINUO DEVETNAESTOGODIŠNJAK – FOTO

http://www.prijedordanas.com/?p=38012

saobracajka omarska kod crkve brvnare (3) saobracajka omarska kod crkve brvnare (4) saobracajka omarska kod crkve brvnare (5) saobracajka omarska kod crkve brvnare (6)