predstava-u zemlji leptirova i medveda (1)Pred velikim brojem učenika u Društvenom domu u Brezičanima odigrana je dječija lutkarska predstava „U zemlji leptirova i medveda“.

Predstavu su izveli učenici Osnovne škole „Petar Kočić“ Prijedor kao novogodišnji poklon svojim drugarima iz OŠ „Jovan Cvijić“ Brezičani.

-Ovo je inače nastavak i dio predviđene saradnje koju ove dvije škole njeguju kroz mnoštvo aktivnosti-potvrdila je Olivera Brdar, direktorica OŠ „Jovan Cvijić“.

Tekst Branka Ćopića za scensko izvođenje prilagodila je profesorica razredne nastave Dijana Grbić te zajedno sa profesoricom Draganom Stojanović i članovima male dramske sekcije pripremila predstavu „U zemlji leptirova i medveda“.

Interesantnu scenografiju izradila je Maja Jović-Crnčević prema nacrtu Dijane Grbić, a uz pomoć članova likovne sekcije u OŠ „Petar Kočić“.

Ovom prilikom učenicima iz Brezičana predstavili su se i najmlađi članovi vokalne grupe „Kočićevi poletarci“ koji su izveli muzičku numeru „Voće“ uz korištenje kreativnih lutaka u vlastitoj izradi.

OŠ „Petar Kočić“ Prijedor/OŠ „Jovan Cvijić“ Brezičani
Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

predstava-u zemlji leptirova i medveda (2) predstava-u zemlji leptirova i medveda (3)