amp-donacija skola ljubijaKompanija ArcelorMittal Prijedor u okviru Programa ulaganja u lokalnu zajednicu uručila je novčanu donaciju u iznosu od 3.000 KM Osnovnoj školi „Mladen Stojanović“ iz Ljubije.

„Svaka donacija školi je dobrodošla, imajući u vidu da je stanje u školstvu dosta teško. Novac koji smo dobili iskoristićemo za nabavku lektirnih naslova koji nedostaju školskoj biblioteci kao i za nabavku didaktičkog školskog materijala za centralnu i područne škole“, izjavila je Svetlana Ružičić, direktorica škole.

Iz kompanije ističu da je ovo jedna od donacija u okviru Programa ulaganja u lokalnu zajednicu kojima se doniraju sredstva za poboljšanje kvaliteta obrazovanja mladih.

„Obrazovanje je veoma značajan segment u razvoju mladih ljudi, i ovakvim donacijama se trudimo da im pružimo bolje mogućnosti da se intelektualno razvijaju i napreduju. Zato smatram da će naša donacija za nabavku knjiga svakako biti od pomoći učenicima u Ljubiji“, rekao je Predrag Šorga, koordinator za komunikacije i CR.

ArcelorMittal Prijedor