srna-renovirani kosevi-zapaljena mrezicaDirektor Sportske dvorane “Mladost” u Prijedoru Darko Stojanović apelovao je danas da mladi čuvaju sportske terene, pošto je odmah nakon renoviranja otvorenog košarkaškog igrališta ispred ove dvorane bila zapaljena mrežica na jednom od koševa.

Stojanović je naveo da je za uređenje otvorenog košarkaškog igrališta ispred Sportske dvorane “Mladost” iz gradskog budžeta izdvojeno 1.800 KM.

“Pozivam mlade našeg grada da čuvaju ovo što im se daje na upotrebu, da čuvaju ove sportske terene jer smo svi zajedno doživjeli veliko razočaranje kada je odmah nakon renoviranja mrežica na jednom od koševa bila zapaljena”, rekao je Stojanović novinarima u Prijedoru.

On je pozvao one koji nemaju potrebu da se bave sportom niti da pomognu u uređenju sprotskih terena da samo prođu i da se ne zadržavaju na igralištu odnosno da ga ne uništavaju.

Na popularnom košarkaškom terenu obnovljene su table, postavljeni novi obruči i mrežice na koševima, te ofarbane klupe i saksije.

SRNA