cjb prijedor (1)“Avaz” saznaje da je Edis Biondić (29), iz Prijedora, zvani Amerikanac uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje motornog vozila.

On je tokom krim istrage navodno priznao da je s parkinga zgrade u centru Prijedora 31 maja ove godine oko 19 sati otuđio fiat tipo, vlasnika B.L. iz Prijedora, kojim se odvezao u nepoznatom pravcu.

Kako saznajemo Fiat je bio otključan i u njemu su ostali ključevi. Vlasnik automobila nakratko je otišao do stana gdje se zadržao možda tek nekoliko minuta. Po povratku na parking vidio je da nema automobila nakon čega je pozvao i policiju koja je Fiat pronašla u jednoj šumi u bilizini Prijedora gdje ga je Biondić nakon vožnje ostavio.Automobil je vraćen vlasniku, a protiv Biondića slijedi izvještaj nadležnom Tužilaštvu u Banjaluci za oduzimanje motornog vozila.

Podsjećamo Edis Biondić hapšen je i 21. avgusta ove godine zbog postojanja osnova osnova sumnje da je izvršio više krivičnih djela protiv imovine i na osnovu potrage raspisane od strane CJB Prijedor.

Tokom krim obrade utvrđeno je da je osumjičeni počinio tri krivična djela protiv imovine, a Okružnom tužilaštvu u Banjaluci tada je protiv njega dostavljen izvještaj za tešku krađu, krađu i oštećenje tuđe stvari.

Dnevni avaz