koncert toni cetinski (1)Agencija PopEvent Vam predstavlja koncert velike regionalne pop zvijezde Tony Cetinski u koncertnom prostoru „Ljetna bašta“ u Prijedoru, ove subote, 25. jula od 21 čas.

Tony Cetinski je u svojoj 25 godina dugoj karijeri objavio 11 albuma. Nagrađen je brojnim nagradama struke i publike. Godinama je među najtraženijim pjevačima u regiji, a njegove pjesme ne silaze s vrhova slušanosti na top listama. Njegova ljubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energičan nastup i neodoljiva moć komunikacije s publikom izazivaju oduševljenje svih posjetilaca na njegovim koncertima.

Rasprodate dvorane i prepuni trgovi dokaz su i priznanje publike za Tonyjevih 25 godina uspješne karijere. Ono što nam se vjerovatno najviše sviđa kod Tonyja zapravo je njegova prirodnost kada je na sceni i nevjerovatna energija koju šalje svakom čoveku u publici. Nesporno je da su neke od najljepših ljubavnih pjesama koje znate upravo one u Tonyjevom izvođenju.

koncert toni cetinski (2)Upravo na koncertu u Prijedoru Tony će Vam pokloniti najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere.

Karte za koncert Tonyja Cetinskog možete kupiti online preko servisa www.kupikartu.ba i na prodajnim mjestima u gradu Prijedoru i okolnim gradovima po cijeni od 15 KM.

Karte možete rezervisati putem našeg sajta www.popevent.eu/rezervacije a preuzeti na prodajnim mjestima u gradu odakle ste.

Prodajna mjesta:

PRIJEDOR:
– NOSTROMO bar & caffe na spratu preko puta gradske tržnice…

BANJA LUKA:
– MG Travel, Bana Lazarevića bb
– Mjenjačnice Exchange (Tržni centar Konzum Banja Luka)

BIHAĆ:
– Aquamarine Travel Agency, P.C. Riz Krajina

Info telefon 065 452 777
info@popevent.eu

Agencija PopEvent